Försäljningen av fröerna gick betydligt bättre än förväntat. Totalt så sålde jag till fler än 200 individer och tjänade en ordentlig hacka faktiskt. Pengarna har nu investerats i ett vinterväxthus så att jag skall kunna fortsätta gro växter under hösten och vinterhalvåret. Efterfrågan på våra fröer är väldigt stor och vi har fortfarande flera försäljningar varje dag, trots att sommaren är över. Hemsidan som vår grafiska designer satte upp blev jätte bra, han kopplade ihop hemsidan med Facebook för att öka försäljning. Jag vet ju inget om att annonsera på Facebook, så jag anställde en marknadsföringsbyrå som hjälper mig med det. Den digitala marknadsföringsbyrån som heter Redcarpet var dom som hjälpte mig med den ökade försäljningen. Nu under vintern skulle dom enbart fokusera på SEO och då det är lågsäsong, sen under våren kickar dom igång Facebook igen.

Helt galet hur livet kan bli ibland! Och allt för en kvinna i Danmark var intresserad av lite fröer.

Tack vare den ökade försäljningen via hemsidan har vi fått flera besökare hem till oss. Vi har i flera år sålt ägg och grönsaker till grannar, men med det ökade intresset så har fått tömma ett rum på nedervåningen i huset för att kunna öppna upp en liten lantbutik. Det fungerar helt enkelt inte längre att sälja saker ur en skottkärra. Till en början tog vi emot betalningarna via Swish men då volymerna har ökat så drastiskt har jag blivit illa tvungen att fixa ett kassasystem. Frågade en väninna om hjälp vilken betallösning hon har kassasystem restaurang. Hon berättade att hon använde JobOffice betallösning, hon berättade att jag kunde prova den kostnadsfritt för att se hur det känns. Det bästa var att det fanns ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Det var allt för den här gången. Innan kände ni mig som hippie mamman men idag kan nu kalla mig entreprenör  hippie mamman.

Ha det bäst mina kära vänner!

Ta hand om modernatur och modernatur kommer ta hand om er.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *