Det är tur att vi lyckades få in så mycket pengar i somras. Vi började märka att vårt brunnsvatten var ovanligt brunt, vilket ofta är okej då det brukar försvinna efter att man har spolat ett tag. Men det gjorde tyvärr inte det den här gången. Det är väldigt vanligt när man har egen brun att vattnet kan vara brunt på grund utav rostiga rör men man ska helst inte dricka det tills man spolar ofärgat vatten. Vi har bokat in den lokala rörmokaren som skall få komma och kolla på brunnen för att se vad sin behöver åtgärdas, men tills dess för att vi skall ha rent vatten rekommenderade rörmokaren att vi skulle köpa ett vattenfilter Göteborg. Barnen behövde ändå nya skor inför vintern, så vi tog oss en tur till Göteborg allesammans. Det är väldigt sällan någon av oss är utanför tomten om det inte gäller skola och kompisar för barnen. Jag och mannen trivs bäst hemma, där har vi allt som vi behöver!

Jag och min man har pratat om att även om vi verkligen hoppas att barnen följer våra fotsteg och fortsätter leva det ekologiska lantlivet, är det inget som vi kommer att tvinga på dom. Så trots att jag inte trivs så bra i storstäder ska jag allt bita mig i läppen och genomlida det för barnens skull. För skulle dom vilja plugga och flytta till en större stad skall dom självklart få göra det utan att oroa sig vad vi skulle tycka och tänka.

Redan på tågstationen i Göteborg känner jag mig illa till mods. Man ser tiggare på gatan, människor som går med näsorna i sina mobiltelefoner och grupperingar av tonåringar som får mig vilja hålla extra hårt i min väska och minstingarna. Det lugnar ner sig så fort vi har kommit in i köpcentrumet mitt emot tågstationen, där går vi alla in i två olika skoaffärer tills vi lyckas hitta en som säljer skor till barn. Alla får varsitt par fodrade läderskor som allt skall hålla ett par år. Det får man iallafall hoppas, men man vet aldrig med tanke hur detta ungar växer så det knakar.

Det var allt från hippiemorsan för denna gången!

Ta hand om er och världen mina kära vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *