God morgon alla levande och läskunniga gröna miljökämpar här på moderjord.

Välkomna ännu en gång till min blogg. Jag vaknade upp imorse av att snöns i trädgården hade töat. Visst blir man orolig, orolig över att snön inte får ligga kvar. Orolig över att jordens temperatur konstant ökar och vi gör inget åt det. Vi gör vår del men gör ni er?

Nu vill jag ju självklart inte börja denna blogg med att ”enviroshamea” er det är inte alls mitt syfte.

Men det är ju något som ligger mig nära hjärtat och det är faktiskt varför jag driver denna blogg.

Ett hopp om att motivera folk till att göra dem där små förändringarna i livet för att påverka miljön positivt och inte negativt. Helt enkelt att vara en del av lösningen istället för en del av problemet.

Det tror jag är ett budskap som borde rinna genom alla och vara en självklarhet men vi är så instängda i att konsumera och tror att vi inte klarar oss utan de bekvämligheter som blivit normen.

Att försöka ta sig utanför sin bekvämlighetsram och testa nytt är inte en dålig idé. Jag tror man behöver testa sig själv för att veta hur mycket man faktiskt klarar av.

Nu till dagens äventyr. Idag har jag och Hjalmert (Min make) varit på ett flertal olika second-hand butiker för att hitta något att köpa till Linus som fyller år imorgon. Han börjar bli stor min grabb och hans kläder börjar bli för små för min lille krabat. Vi tänkte plocka på oss lite fina t-shirts och ett par skor. Dock är det enda han har önskat sig är att han och hela sin klass på Waldorfskolan ska ha ett disco. Så vi tänkte överraska honom i en lokal utanför stan som ligger under ett pensionärsboende. Det var tyvärr den enda lokalen vi kunde hitta som var tillräckligt stor för Linus klass. Problemet blev ju då genast ljudnivån som vi måste lösa. Dem äldre som bor på hemmet behöver ha det tyst redan klockan 17:00 och det är då vi hade tänkt starta festligheterna.

Vi pratade om att bara ha en liten Bluetooth högtalare för att inte ha en för hög volym. Men efter lite undersökning så hittade vi något som var perfekt för oss. Silent disco göteborg erbjuder en helt tyst disco upplevelse som är perfekt för oss. Så vi har hyrt ett stort parti med hörlurar som vi tror kommer gå hem riktigt bra hos kidsen.

Jag är så spänd över att se deras reaktioner och vad dem kommer tycka om ett helt tyst disco!

Tack för idag. Nu ska vi iväg till lokalen och förbereda inför imorgon.

Peace, Love & Disco! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *