Godmorgon vänner och kamrater. Hoppas ni har en bra torsdag så här långt!

Min morgon har varit ganska hektisk men det tycker jag är viktigt ibland. Det får en att ligga i framkant och förstå att planering är viktig. Det är nämligen så att vi har fått en otrolig mängd ordrar på vår webbshop! Det känns som att vi har ett riktigt bra flöde nu. Det som är viktigt att nämna är att förra månaden inte alls såg lika ljus ut. Vi hade enbart i genomsnitt 2 ordrar om dagen och den statistiken har tidigare legat på runt 10-15 ordrar om dagen tidigare.

Men denna månaden har vi haft 25 – 30 ordrar om dagen. Helt otroligt. Vi har jobbat väldigt mycket nu för att få ut alla ordrar och har till och med varit tvungna att meddela våra kunder att deras ordrar kommer dröja då vi helt enkelt inte har så mycket frö på lager. På grund av detta så har vi varit och kikat på lagerlokaler tidigare i veckan och i morse så fick vi ett mail om att vi har fått kontraktet som vi ville ha. Så idag ska vi fira!

Min äldste son Hans har spenderat hela morgonen med att bygga en vacker tårta för att fira att vi fått tillgång till ett lager. Han har faktiskt köpt lustgaspatroner som han använt för att spritsa tårtan med väldigt vacker garnityr. Så i eftermiddag blir det tårtkalas med hela familjen och massa kärlek och firande.

Vi firar ju inte enbart att vi har ett lager utan i det stora hela så handlar det om att vi lyckats ta företaget till nästa nivå. Vi kommer inom ett år kunna leva på det här företaget. Jag och Hjalmert är otroligt lyckliga och är väldigt taggade på resan som komma skall för oss.

Jag vill tacka alla er som läser bloggen och köper frön från oss. Det är ni som gör detta möjligt.

Vi är så lyckliga att vi startade bloggen, den har varit till stor hjälp för oss och det har varit ett sätt för mig att kunna skriva av mig och dokumentera mitt och min familjs liv.

Jag och Hjalmert ska nu ut och hämta ägg som vi ska öka till frukost imorgon och nu står han redo med skorna på och ropar på mig.

Tack för mig och ännu ett tack till er som handlar av oss. Vi uppskattar det och hoppas att ni får användning av fröerna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *