Hej alla glada naturvänner!

Business is booming som man brukar säga. Vårt lager som vi hyr är fyllt och vi har ett mycket bättre flöde på våra ordrar. Vi kan nu ha mycket mer produkter på lager vilket innebär att vi kan ta emot fler ordrar och skicka ut fler ordrar vilket gör att vi har en mycket bättre omsättning.

Idag har jag och sambon bestämt oss för att vara lediga. Vi jobbade länge igår och packade ordrar för att ha lite mer utrymme att ta det lugnt idag. Tanken är att ta en riktig skogspromenad. Vi ska bara ta det lugnt och leta oss ut i skogen och samla ihop ved och tinder och ha en riktigt härlig stund i skogen och grilla. Vi har beställt en paellapanna till grill som vi kan slänga i en massa god ingredienser och grilla ihop något fantastiskt gott.

Det ska bli skönt att spendera lite ensamtid ihop med min sambo då vi inte behöver tänka på jobb eller ta något direkt ansvar utan bara njuta av naturen. Det blir lätt att man tappar fokus på dem små enkla sakerna som ger så mycket glädje men jag tycker att jag och han är riktigt bra på att ta vara på det. Vi kommer att grilla vid forsen och höra ljudet från vattnet som forsar förbi.

Det som vi tycker är så härligt är att inte ta med sig så mycket verktyg utan att hålla packningen lätt och bara ta med det väsentliga som; mat, kärl, kniv, tändare, tidning och stekpanna. Det brukar räcka för oss och vi får alltid gjort det vi behöver för att vara bekväma i naturen.

Vi har aldrig varit så häftiga när det kommer till friluftsliv utan vi uppskattar att vara lite bekväma. Det ska inte vara en utmaning att vara ute i naturen utan det ska bara vara härligt i mitt tycke.

Jag kan ju uppskatta deras driv och intresse för överlevande men jag tror att den största lyckan finner jag i att bra njuta.

Så nu är vi i full fart med att packa ner och förbereda all mat vi ska ta med på vår tur.

Det blir nog lite vegankorv som vi kommer skära upp och steka ihop med ris och passerade tomater. Det kommer nog bli någon typ av gryta. Lär nog bli väldigt gott. Sen är ju självklart kokkaffet med för utan det så kan man inte vara ute i naturen. 😛

Så tack för att ni kom och hälsa på inne i värmen hos mig här på bloggen och jag hoppas att ni återkommer. Tack för denna gång och ha en fantastiskt torsdag eftermiddag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *