Hej alla glada naturvänner!

Ursöktar uppehållet med aktivitet här på bloggen. Vi har haft väldigt mycket att göra och mycket händer i vårt lilla bolag. Till att börja med så har vi ett stadigt orderflöde nu vilket har lett till att vi måste utöka med personal. Vi har varit på arbetsförmedlingen och tagit kontakt med ett flertal bemanningsfirmor. Vi vågar nämligen inte anställa någon innan vi har sett vad dem kan gå för.

Vi har några kandidater som vi har fått CV från genom både arbetsförmedlingen men också några av dem större bemanningsbolagen kommunen. Vi vill ha någon som kan avlasta oss och som tål att arbeta hårt och mycket. Jag och min sambo vill kunna driva utvecklingen framåt och lägga bort produktionsdelen till någon annan så att vi kan expandera.

För det andra så har vi skaffat oss en liten kontorsyta i samma byggnad som lagret. Detta för att vi ska kunna skilja på jobb och fritid. Det blir lätt att man arbetar för mycket när man inte har en tydlig arbetsplats. Det är inget stort kontor utan det är precis att vi får plats med 2 skrivbord utöver köket som är i ett mindre krypin.

Vi har handlat Kontorsmöbler från ett företag som säljer smarta möbler till företag. Stilino var väldigt hjälpsamma och bidrog med all den hjälpen vi behövde för att hitta rätt grejer.

För det tredje har vi investerat i varsin dator som prydervåra nya skrivbord. Vi gjorde faktiskt så att vi kollade på andrahandsmarknaden för att hitta varsin fungerande dator som skulle klara av arbetet. Vi kom faktiskt undan ganska billigt och fick ett riktigt bra pris. Vi behöver ju liksom inte ha några monster datorer utan dem ska klara av att sköta ordrar och planeringen i vårt system.

Något som har varit viktigt för oss är att motionera på ett eller annat sätt innan lunch. Vi har ett gym ganska nära lagret/kontoret och vi har införskaffat varsitt träningskort. Vi försöker också att ta promenader för att varva med gymmet vilket har gjort att vi piggnar till ganska mycket och orkar med resten av arbetsdagen.

Utöver detta så pratar vi med en del återförsäljare som har kontaktat oss om att dem vill sälja våra produkter vilket är spännande. Vi har faktiskt inte behövt kontakta ett enda företag utan alla har hittat oss genom rykte och tips.

Vi närmar oss ett avtal med en större återförsäljare som både har webshop och fysiska butiker runt om i Sverige.

Att vi har växt så här mycket så här fort är både spännande och lite läskigt. Varken jag eller min sambo har någon erfarenhet kring att driva företag men vi tar det lite som det kommer.

Nu måste jag tacka för mig och jag hoppas att ni får en fortsatt härlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *