Hej alla glada naturvänner!

Oj! I mitt förra inlägg skrev jag att vi har haft mycket att göra med vår nystartade verksamhet. Så, gissa vad? Det bara kommer in en massa beställningar och vi har fullt upp. Det är så kul att Hjalmert och jag har dragit igång det här och vi känner oss som riktiga krigare när vi tar hand om barn, gården och så säljer vi våra produkter med! Helt fantastisk känsla kan jag säga!

Barnen är också ett riktigt stöd, alltså menar inte jag att de får jobba eller så men ni vet, de finns ju där och ger en massa kärlek till oss. Visst, de är barn och ibland kan det vara riktigt galet här hemma men de är helt underbara. Ta Hans som exempel, han kom här om dagen och jag såg väl lite sliten ut, då sa han: ”morsa, du ser trött ut, ta på dig lite makeup, så kanske du blir fräschare”. Jag kunde inte låta bli än att börja skratta högt, jag antar att han ser väl sina jämnåriga tjejkompisar använda smink, så hans morsa kan väl också göra det, eller. Jag berättade senare för min man det som Hans hade sagt tidigare på dagen och då svarar han också: ”ja men, du kan väl köpa lite läppstift eller nåt sånt?”… och jag tänkte, ja ja sådan far, sådan son.

Det är klart att sådana kommentarer får en att tänka, var ska jag gå och köpa sådant då? Det måste finnas ett hav av sådana produkter. Jag kanske ska köpa det någon gång men för tillfället är det ju barnen, företaget och min man som gäller här. Vi har så mycket att göra just nu. Ni vet att vi var i kontakt med bemanningsföretagen och vi hade ju några CV på gång och ja, det här med familj och företag kräver tid, så sminka sig kommer väl hända någon gång men för stunden ska jag nog vänta lite med det.

Ha det härligt, så hörs vi nästa gång!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *