Hej mina kära läsare och miljövänner!

Hur mår ni? Jag hoppas att ni har det riktigt bra. Själv har jag det bra, Hans har varit lite sjuk sen förra veckan dock. Det var lite jobbigt, för han hade svårt att ta sig upp från sängen och då behövde han mycket uppmärksamhet. Stackars grabb men tur att han har mig, supermamman som klarar allt haha.

Jag var tvungen att ta mig fram och tillbaka för att köpa lite medicin, och sen var något som Hans ville, och så önskade han sig något från affären och så skulle man hämta något hos en vän till honom och ja, ni förstår. Det jag blir mest rädd för nu, är att Linus också har börjat visa liknade symptom, sen blir det någon mer i familjen som blir sjuk och så plötsligt ligger vi alla där på soffan, sjuka allihopa.

Det har varit många körningar fram och tillbaka med bilen och jag känner av att jag skadar miljön med det beteendet. Jag har cyklat någon gång men cykeln ännu känns inte så säker och stabil. Det är lite halt ute och det finns snö kvar på gatorna. Jag har börjat fundera på att köpa en trehjuling och kom på att märket etnnic verkar ha fina modeller. Att ha en sådan cykel med en korg där framme som ger stabilitet när man cyklar känns som rena drömmen och även om de är spansktillverkade finns de i Sverige, vilket underlättar leveransen. Det blir liksom inte att den MÅSTE fraktas från Spanien endast för mig utan de finns här och då känns det bättre i miljöhjärtat.

Vi får se hur vi alla mår de kommande dagarna, framför allt hoppas inte jag att jag blir sjuk. Jag vill inte hamna på soffan, vi behöver vara pigga så vi kan driva vår verksamhet framåt, samtidig som vi tar hand om barnen här hemma.
Hoppas ni alla har det riktigt fint där ni befinner er (och att ni är friska!).

Ha det bra, så hörs vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *