Hej alla,

Denna vecka känner jag att jag haft lite mer tid att skriva än vanligt. Konstigt, för vi har mycket att göra med vårt företag och barnen. Hans mår mycket bättre och det känns som att han är frisk och lille Linus som verkade börja få symptom leker runt som barn ska göra. Så, det verkar ändå som att vi har klarat oss den där sjukdomen som spökade hos oss.

Hjalmert och jag har börjat fundera på om inte vi ska hitta på något med familjen. Vi har ju pratat om att göra något nu när dagarna blir finare och vårkänslorna slår oss med storm. Det finns lite olika idéer vi har pratat om men den bästa hittills är nog att gå på spansk restaurang.  Jag tycker att inom den spanska kulturen är tapas bland det bästa. För er som kanske inte riktigt vet vad tapas är, så är det en stor variation av smårätter. Jag hörde att dessa tapas härstammar från krigstider när krigarna satt sig på vad det var en bar eller restaurang på den tiden och beställde en öl, tillsammans med ölen fick man då en liten tallrik på själva glaset, som ett ”lock” och ordet lock på spanska är tydligen tapa.

Så, vad tycker ni om det, har ni testat det själva? Det jag gillar med tapasrätter är att de kommer i många olika varianter och för oss vegetarianer är det jättebra, det finns bra med alternativ att välja mellan, spansk omelett, potatisar med aioli, ostar och här börjar magen kurra.

Vi får se vad barnen tycker om det. Det är ju ändå för deras skull vi har tänkt på att göra det här. Jag vet att Linus gillar det iallafall. Vi får helt enkelt se.

Hoppas ni alla har det riktigt bra och har ni någon tapas att rekommendera oss, skriv en kommentar här under, det vore superkul att få veta vad ni gillar för något.

Ha det bra än så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *