Hej alla! 

Sommaren är här och jag mår prima! Det är så härligt med hur vädret har varit. Det är lagom varmt, det är skönt att ta sig på en promenad, bada i sjön, tänka på grillen (även om jag inte äter kött). Ja, det är många fina fördelar med sommaren. Snart är jag ledig också, i år ska jag ta hela fem veckor semester. Jag behöver tid med mina barn känner jag, allt det här med Corona har gjort att jag har lagt mycket lite tid på mina kids och de behöver extra kärlek. 

Hemestra heter det väl? 

Jag är så glad att så många ska hemestra! Det kunde inte bli bättre för miljön. Jag tror att vår moderjord är så tacksam för det andrummet vi gav den. Jag är i och för sig inget fan av att vi tvingades till att stoppa flygen och att vi tvingades stanna hemma (tänker främst världen över) för egentligen har nog många inte lärt sig läxan om varför det är viktig att stanna hemma. Det är väl det som gör det här lite intressant. Jag ska inte skriva en all för lång text om detta, det ska vara shortfill liksom, koncis med andra ord… men jag tycker att det är viktigt att lärdomen av det som händer ska vara att vi behöver ta hand om vår planet mer. 

Nå väl, för att inte tråka ut läsarna med ännu en tema om corona och miljön, så tänkte jag säga att på min hemester så har vi hyr en jättemysig stuga ute i Jönköping, nära sjön, så vi har med fiskepinnar, vi ska ha med lite spel för barnen och vi vuxna ska ha med såna där vuxenleksaker som vinflaskor, och ölflaskor… kanske det slutar med att min man och jag leker snurra flaskan med andra vuxna haha… nej oj! Nu spårar det här. Vet ni vad. Ni är helt underbara, glad midsommar, hoppas verkligen ni får en fantastisk fin semester. 

Vi hörs! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *