Nu är hösten här och trots att jag spenderat mycket av min tid hemma under detta året, så ser jag fram emot att få krypa upp i soffan och höra vinden vina runt husknuten. Jag älskar hösten. Den klara och kalla luften. De fantastiska färgerna ute i naturen.

Den enorma glädje jag känner av att få gå runt och ”natta” alla rabatter och göra klart alla växter för den annalkande vintern. Låta dem få gå i ide med de absolut bästa förutsättningarna.

Problemet för mig, är att jag själv har en förmåga att gå i ide under höst och vinter. Efter denna ganska stillasittande Covid-sommar så behöver jag faktiskt röra lite mer på mig men det bär mig emot. Att gå till gymmet ligger inte riktigt i min natur. Det är dessutom flera kilometer till närmsta gym, vilket varken gör det praktiskt genomförbart eller speciellt miljövänligt att flänga fram och tillbaka.

Så, mitt mål är att både kunna vara hemma, mysa och träna samtidigt!

Sagt och gjort, jag började leta efter saker jag kan göra framför TV:n eller den öppna spisen, helst iförd myskläder och innetofflor (nåja, kanske får släppa lite på den målsättningen). På fitnessbutiken hittade jag det perfekta startkitet för mig! En pilatesboll, en balansbräda och en foamroller. Några snabba klick och sedan var det bara att vänta. För cirka en vecka sedan dök mina nya prylar upp. Trots att det nu handlade om träning så är det ju alltid roligt att öppna paket!

Å vet ni vad? Detta fungerar för mig! Mina barn retar mig i och för sig, men det gör inget. Jag kan fortfarande njuta av min myshöst framför TV:n och samtidigt göra mina övningar. Jag känner mig faktiskt smidigare och mer rörlig efter bara en vecka. Givetvis tar jag fortfarande mina långa promenader i det vackra höstvädret, försök stoppa mig!

Mitt mål är inte att springa maraton, vilket verkar vara vad alla ska göra nu får tiden. Mitt mål är att helt enkelt må lite bättre utifrån vad som passar mig. Allt utan hets, stress och Instagramuppdateringar. För mig finns bara ett mål i livet. Att må lite bättre hela tiden. Små steg varje dag mot en bättre framtid för mig och mina barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *