Hej miljövänner! 

Hoppas att ni har haft en fridfull jul. Här har det varit den ena förkylningen efter den andra, tidigare var ju både Hans och Linus sjuka. När de äntligen repat sig var det Hjalmerts tur och såklart på julafton även min tur att insjunkna. Tur i oturen att vi har några semesterdagar nu i mellandagarna så företaget inte blir lidande. Men usch så segt det är att vara sjuk! 

Är väl kanske inte helt oväntat med tanke på den långa mörka vintern och snart ett år präglat av pandemi och intensivt jobbande. Som veganer måste vi ju tänka lite extra dessutom på vad vi får i oss så att vi får med alla näringsämnen och så vidare. Därför har jag googlat idag på native human calprotectin för att ytterligare boosta vårt välmående och bli friskare framöver. 

Annars är det mysigt med julledighet och barnen är så rara så, Hans som är piggast av oss alla nu lagade till och med middagen till oss alla idag! Min lilla duktiga pojke och mammas hjärtegryn, hoppas han blir lika behjälplig som vuxen om han blir sambo med någon en vacker dag… men det är ju långt i framtiden, tack o lov 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *