Välkomna till min blogg!

Mitt namn är Katja, jag är en kick-ass mamma och miljökämpe som vill ha en bättre framtid. Mitt liv kretsar runt mina barn och mina passioner, självklart får min man lite kärlek där på hörnet. Anledningen till varför miljön är så viktig för mig är för mina barns skull. Jag vill göra allt jag kan för att försäkra mina barn och förhoppningsvis potentiella barnbarns framtid.

Jag tycker att vi människor har ett ansvar gentemot våra barn och alla kommande generationer. Jag tror på att vi kommer att lösa våra miljöproblem så småningom och en vacker dag kommer vi alla att inse hur viktigt det arbetet har varit och kommer att fortsätta vara men innan dess är det viktigt att vi pratar om detta och att vi arbetar tillsammans för en bättre framtid.

Vi är skyldiga det våra barn. De har inte förmågan idag att ta ett viktigt beslut för att kämpa för en grönare framtid men det kan vi. Det kan vara små insatser, det kan vara enkla val, det kan vara små saker men tillsammans är vi starkare.

Den här bloggen kommer att vara en blogg med tips, råd, gnäll och annat om hur vi kan skapa en tryggare och grönare framtid för våra barn!

En vacker dam men en vacker färg på läpparna och en längta efter en bättre framtid